Haberler:

SMF - Just Installed!

Ana Menü

Ekran gelmiyor

Başlatan YakupBG, Mar 11, 2026, 10:25 ÖS

« önceki - sonraki »

YakupBG

selamün aleyküm uygulamayı kullanıyorum fakat süre bitince mobilde ekran aç gelimyor pc ye restart vermem gerekiyor önceki sürüm ve şimdiki sürümde bu oluyor nasıl çözeriz?

sworld

Aleyküm selam hocam. Telefonla QR kodu okutarak mı panele bağlanıyorsunuz yoksa doğrudan web sitesine gidip kullanıcı adı ve şifreyle mi giriş yapıyorsunuz?

YakupBG

telefondan resimdeki gibi siteye bağlanıp  kullanıcı adı ve şifreyle

sworld

Hocam anladığım kadarıyla sorun şu;
  • Siz bilgisayarı açıyorsunuz ve QRLock çalışıyor
  • Mobilde "Aç" diyorsunuz ekran açılıyor
  • Süre sonunda QRLock tekrar geri geliyor
  • Ama mobilde "Aç" kısmı kayboluyor görünmüyor. Bu nedenle siz ekranı tekrar açamıyorsunuz.
Doğru mu anladım hocam?

Eğer sorun bu şekildeyse öncelikle QR Kodu okutarak ve PIN girerek tekrar deneyin aynı sorun ile karşılaşacak mısınız?

YakupBG

Tamam öyle deneyeceğim birde süreleri mobilde biz seçersek daha iyi olur.

sworld

Alıntı yapılan: YakupBG - Mar 20, 2026, 10:25 ÖSTamam öyle deneyeceğim birde süreleri mobilde biz seçersek daha iyi olur.
Sonucu paylaşırsanız sevinirim hocam. Yeni versiyonlarda süreyi öğretmen seçiyor hocam  :)

YakupBG

1- evet süreyi ben seçiyorum 60 dk ama kendisi 40 dk olarak geri seçiliyor.
2 - alltaki resimde görüldüğü gibi kod okunmuyor.
3- mobilden pc kapama ekleyebilirsiniz bizim çocuklar win+tab ile ekranı izleyebiliyor

sworld

Alıntı yapılan: YakupBG - Şub 01, 2026, 10:48 ÖS1- evet süreyi ben seçiyorum 60 dk ama kendisi 40 dk olarak geri seçiliyor.
2 - alltaki resimde görüldüğü gibi kod okunmuyor.
3- mobilden pc kapama ekleyebilirsiniz bizim çocuklar win+tab ile ekranı izleyebiliyor
Hocam gördüğüm kadarıyla siz QRLock programının en eski versiyonunu kullanıyorsunuz. Bunu güncelleme durumunuz var mı? Yeni versiyonda (Windows için 2.0.0) bu sıkıntıları gidermistim