Haberler:

SMF - Just Installed!

Ana Menü

Qrkod okuma

Başlatan kartal3x, Ksm 06, 2025, 07:05 ÖS

« önceki - sonraki »

kartal3x

Uygulamayı Etap PARDUS un telegram sayfasında da tavsiyede bulundum

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ksm 17, 2025, 03:47 ÖSUygulamayı Etap PARDUS un telegram sayfasında da tavsiyede bulundum
Teşekkür ederim hocam :) Bu arada kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz?

kartal3x

Hiçbir sıkıntı yok. Elinize sağlık. Mesaj gönderme de olsa tadından yenmez

sworld

Mesaj göndermeyi ekledim testlerini yapıyorum şimdi ama güvenlik kısmını halletmem gerekiyor. Örneğin panele yetkisiz biri erişirse ve olmadık bir mesaj yazarsa hoş olmayacaktır. Bunun için iki seçenek üzerinde çalışıyorum. Ya mesajı bir yapay zekaya yönlendireceğim ve uygun görürse sonrasında yayınlanacak, ya da mesaj ikinci bir arkadaşa gidecek o onayladıktan sonra mesaj yayınlanacak. Sizin bir tavsiyeniz var mı?

kartal3x

Yetkisiz birinin girebilmesi için uid kodunu bilmesi gerek. Girdiğini düşünürsek, yapay zeka olabilir. İkinci bir arkadaş işi bence olmaz. Mesajı görmesi zaman alabilir

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ksm 17, 2025, 04:18 ÖSYetkisiz birinin girebilmesi için uid kodunu bilmesi gerek. Girdiğini düşünürsek, yapay zeka olabilir. İkinci bir arkadaş işi bence olmaz. Mesajı görmesi zaman alabilir
Evet ikinci kişi zaman kaybına neden olacak. Bakalım yapay zekayı entegre edebilecek miyim :)

Bu arada mesaj ekteki gibi şekilde görünecek.

kartal3x

Qrcodun tam üzerinde ve biraz daha büyük puntoda olabilir

sworld

Tamam hocam. Arkaplan nasıl?

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ksm 17, 2025, 04:30 ÖSTamam hocam. Arkaplan nasıl?
Arka plan güzel.

sworld

Tamam hocam. Bittiğinde deneme sürümünü yayınlarım. Çoklu tahtalarda performansı nasıl diye. Sonrasında da herkes için yayınlarız inşallah :)

sworld

Alıntı yapılan: sworld - Ksm 17, 2025, 04:35 ÖSTamam hocam. Bittiğinde deneme sürümünü yayınlarım. Çoklu tahtalarda performansı nasıl diye. Sonrasında da herkes için yayınlarız inşallah :)
Merhaba hocam. Şekildeki gibi bir mesaj alanı nasıl sizce?

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ksm 20, 2025, 08:50 ÖS
Alıntı yapılan: sworld - Ksm 17, 2025, 04:35 ÖSTamam hocam. Bittiğinde deneme sürümünü yayınlarım. Çoklu tahtalarda performansı nasıl diye. Sonrasında da herkes için yayınlarız inşallah :)
Merhaba hocam. Şekildeki gibi bir mesaj alanı nasıl sizce?

Güzel görünüyor hocam. Eline sağlık. Ben şöyle bir şey istemiştim. Mesaj orta bölümde büyük puntolarda ve 20-30 sn sonra kaybolacak şekilde

sworld

Teşekkür ederim. Bir kaç saniye sonra kaybolmuyor ama son 3 mesaj/duyuru gösteriliyor

sworld

Hocam son hali bu şekilde oldu. Görsel olarak iyi mi? Bundan sonra yapay zeka entegrasyonu ile istenmedik mesajın engellenmesini ekleyeceğim inşallah.

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ksm 21, 2025, 10:03 ÖSHocam son hali bu şekilde oldu. Görsel olarak iyi mi? Bundan sonra yapay zeka entegrasyonu ile istenmedik mesajın engellenmesini ekleyeceğim inşallah.
Eline sağlık hocam. Güzel olmuş