Haberler:

SMF - Just Installed!

Ana Menü

Qrkod okuma

Başlatan kartal3x, Ksm 06, 2025, 07:05 ÖS

« önceki - sonraki »

sworld

Merhaba hocam programı siz de test edebilir misiniz? Daha önce programı kurduğunuz bilgisayar veya tahtada aşağıdaki işlemi yapabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten dosyayı indirin sıkıştırılmış dosyayı çıkartın ve içindeki 29L_guncelleyici.sh dosyasını çift tıklayıp çalıştırın. Bu, önceki kurduğunuz programı güncelleyecektir. Bunu yalnızca test amaçlı olarak bir ya da iki bilgisayara kurabilirsiniz.
Ardından yönetim paneli gidip mesaj atabilirsiniz.

https://limewire.com/d/2NdBS#MlMpGXVU6y

kartal3x

Teşekkürler. Yarın evde pazartesi günü okulda denerim

sworld

Rica ederim hocam. Kurulum sonrası bilgisayarı baştan başlatmalısınız. Yapay zekayı henüz halletmedim inşallah o da yakındır :)

kartal3x

Şimdi evdeki bilgisayarda denedim harika çalışıyor. Eline sağlık hocam. Okula bütün tahtalar pardusa geçecek diye diye yazı geldi. Öğretmen arkadaşlara da programı tavsiye edeceğim. Ben zaten pardusu 2 yıldır kullanıyorum.

sworld

Beğenmenize sevindim hocam. İçerik denetlenmesi için yapay zekayı uyarlayamadım. Ya limite takılıyor ya da çalışmıyor. Bunun yerine duyuru yayınlayınca ikinci bir adminin onayından geçmesi nasıl sizce? Biraz gecikir ama istenmedik mesajın tahtalarda görünmesi engellenir.

kartal3x

İkinci bir onay işi uzatır bence. Öğretmen de duyuruya uygunsuz mesaj yazmaz umarım

sworld

Uzatacağını biliyorum ama olurda şifreyi başka biri öğrenirse veya sistem hack edilirse. İstenmeyen mesaj yayınlanabilir. Böyle bir durum okulun başını sıkıntıya sokabilir

sworld

Sizin onerdiginiz bir yöntem var mı?

kartal3x

Tahta ile öğretmenin telefonunu eşleştirecek bir yöntem olabilir. Böylelikle o tahtaya sadece o öğretmenin telefonunda mesaj gönderilir. Böyle birşey olabilirmi acaba?

sworld

Evet bu mümkün. Tarayıcı bilgisi ve ip kayıt altına alınır yalnızca kayıtlı ip ve tarayıcı bilgisi eşleşirse giriş onaylanır. Bunu test edeyim :)

crasadure

Sayın yönetici arkadaşım;
Su anda E-Kilit programını öğrenmeye çalışan biriyim ve bir çok özelliğini demo 15 günlük full versiyonu sayesinde öğrendim sayılır.
Pardus-ETAP Telegram sitesinde sizin programı bir arkadaş link olarak paylaşmış. Bende merak ettim ve hesap oluşturdum. Programı sanal makinede test ettim. Program mantığını da anladım; mantık gayet güzel ve iyi çalışıyor.

Programda 1. eksik--> Hangi QR programını kullanmamız gerektiği belirtilmemiş. Herhangi bir QR Reader programı ile web sayfanıza yönlendirildiğini gördüm ve QR ve Barkod Okuyucu programla web sayfasına yönlendim ve Ekranı Aç ile ekranı açtı; mükemmel ; Kapat dedim kapattı o da mükemmel

2. eksik--> Oturum kapatılıp başka bir oturuma geçildiğinde programınız yeni açılan oturumda devreye giremiyor. Ancak E-kilit her açılan oturumda devreye girebiliyor. Bunu anlatmak için aşağıdaki videoları sizin için çektim. Bu 2. eksik olayı eklerseniz memnun olurum. Hangi oturuma geçilirse geçilsin program otomatik olarak her oturumda karşımıza çıksın.

QRLock : QRLock
E-Kilit :E-Kilit

sworld

Sayın hocam, ilginiz ve detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.

1️⃣ QR okuma konusu:
Kullanıcıların uygulama içinde kafa karışıklığı yaşamamasını istediğim için herhangi bir QR okuma uygulamasıyla kodun okutulabilmesini özellikle tercih ediyorum. Bu nedenle özel bir uygulama yazmadım—mevcut tüm QR Reader'larla sorunsuz çalışması yeterli ama istek qr programı yazılması yönünde olursa elbette bunun için özel bir uygulama geliştiririm.

2️⃣ Oturum değişiminde devreye girmeme konusu:
Evet, bu özelliği ekleyebilirim. Şu anda QR ekranında duyuru özelliği üzerinde çalışıyorum, hemen ardından her oturumda otomatik devreye girme özelliğini geliştirme planına ekleyeceğim.

Tekrar teşekkür ederim, paylaştığınız videolar ve geri bildirimler geliştirme süreci için gerçekten çok değerli. 🙏
Yeni sürümlerde daha iyi bir deneyim sunmak için çalışmaya devam ediyorum.

Saygılarımla.

kartal3x

Biraz önce evdeki bilgisayar pardus23 den pardus 25 e güncellendi. Program kusursuz çalışıyor.

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ksm 25, 2025, 06:43 ÖSBiraz önce evdeki bilgisayar pardus23 den pardus 25 e güncellendi. Program kusursuz çalışıyor.
Bunu duymak güzel :) Ben henüz güncellemedim sistemi hocam. Siz duyuruyu okulunuzda denediniz mi? Bir problem var mıydı?

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ksm 25, 2025, 08:19 ÖS
Alıntı yapılan: kartal3x - Ksm 25, 2025, 06:43 ÖSBiraz önce evdeki bilgisayar pardus23 den pardus 25 e güncellendi. Program kusursuz çalışıyor.
Bunu duymak güzel :) Ben henüz güncellemedim sistemi hocam. Siz duyuruyu okulunuzda denediniz mi? Bir problem var mıydı?

Bugün teneffüslerde bütün tahtalara pardus kurdum. Duyuruyu denemeye vaktim olmadı. Yarın denerim