Haberler:

SMF - Just Installed!

Ana Menü

Qrkod okuma

Başlatan kartal3x, Ksm 06, 2025, 07:05 ÖS

« önceki - sonraki »

kartal3x

Merhaba hocam. Ben bilgisayarbilisim.net ten Şeref. Orada yine engellenmişsiniz galiba. Yine orada da belirttiğim gibi gibi qrcodu okutunca ekranda görülen kodu girince tahta açılıyor. Bunu öğrenciler de yaptı. kodu okutunca direkt  bizim belirlediğimiz şifre ekranı gelse daha iyi olur galiba

sworld

Merhaba hoş geldiniz. Evet niçin yaptılar bilmiyorum ama orada beni engellediler. Tamam ben kod kısmını şifrelerim. Açılan sayfadan cihaz yönetimine girince kod şifrelenmemiş olarak gözükecektir. Güncellemeyi yaptıktan sonra program kendini otomatik olarak güncelleyecektir.

kartal3x

Teşekkürler hocam. Bir de tahtaya mesaj gönderebilsek. 20-30 saniyelik gibi

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ksm 06, 2025, 08:14 ÖSTeşekkürler hocam. Bir de tahtaya mesaj gönderebilsek. 20-30 saniyelik gibi
Rica ederim hocam. Pardus versiyonu için güncellemeyi yaptım. Tahta ilk açıldığında güncellemeyi indirecektir. Güncellemenin uygulanması için tahtayı açtıktan bir kaç dakika sonra baştan başlatın.

sworld

Mesaj göndermeyi QRLock'tan bağımsız bir program olarak sunmayı planlıyorum. Çünkü diğer durumda QRLock'un boyutu artıyor böyle olunca programın çalışıp ekranı kaplaması zaman alıyor. Ayrıca böyle yaptığımda windows versiyonunda defender daha sık virüs uyarısı vermişti.
Ayrı yapılması bu nedenle daha uygun. Program bitince burada yayınlarım inşallah  :)

kartal3x

Teşekkürler. Kolay gelsin

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ksm 06, 2025, 10:12 ÖS
Alıntı yapılan: kartal3x - Ksm 06, 2025, 08:14 ÖSTeşekkürler hocam. Bir de tahtaya mesaj gönderebilsek. 20-30 saniyelik gibi
Rica ederim hocam. Pardus versiyonu için güncellemeyi yaptım. Tahta ilk açıldığında güncellemeyi indirecektir. Güncellemenin uygulanması için tahtayı açtıktan bir kaç dakika sonra baştan başlatın.

Hocam bende güncelleme olmadı

sworld

Evet bende okulda denedim SSL hatası verdi. Evdeki bilgisayarda güncelleme yapmıştı. Bu hata için eve geçince güncelleme programını düzeltirim. Yeni versiyonu yüklerim inşallah

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ksm 07, 2025, 11:15 ÖÖ

Güncellemeyi yaptım hocam. Ekteki dosyayı indirip çalıştırın. Güncelleyici programı yenisi ile değiştirecek sonrasında da güncellemeyi başlatacak.

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ksm 07, 2025, 04:16 ÖS
Alıntı yapılan: kartal3x - Ksm 07, 2025, 11:15 ÖÖ

Güncellemeyi yaptım hocam. Ekteki dosyayı indirip çalıştırın. Güncelleyici programı yenisi ile değiştirecek sonrasında da güncellemeyi başlatacak.

Hocam size bir sorum olacak. Tahta kilitliyken 15 dk. lık kapanma süresini ben daha fazla yapmak istesem nasıl yaparım. Teneffüs bitiminde derse girene kadar 15 dk. doluyor ve tahta kapanıyor.

sworld

Onu düzelteyim hocam 20 veya 25 dakika yeterli olur mu?

kartal3x

Garantiye alalaım 30 olsun

sworld

Tamam hocam  :)

sworld

Hocam kapanma süresini 30 dakika olarak ayarladım. Bilgisayarı baştan başlattığınızda program kendini güncelleyecektir.

kartal3x

Eline sağlık hocam