Haberler:

SMF - Just Installed!

Ana Menü

Qrkod okuma

Başlatan kartal3x, Ksm 06, 2025, 07:05 ÖS

« önceki - sonraki »

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ara 02, 2025, 10:50 ÖS
Alıntı yapılan: sworld - Ara 02, 2025, 09:29 ÖS
Alıntı yapılan: kartal3x - Ara 02, 2025, 05:40 ÖSEkran çözünürlüğü 1366x768 en yüksek oranda
Hocam bunu dener misiniz? Ekran çözünürlüğüne göre öğeler otomatik boyutlanıyor.

30L-4.zip indir
Denedim. Şimdi Güzel oldu
Sevindim hocam. Bir sorun yoksa yayınlarım yeni versiyonu inşallah 😊

sworld

Alıntı yapılan: KAİHL - Ara 02, 2025, 10:44 ÖSHocam programın kullanimini tam anlamıyla çözemedim. Kullanım klavuzu gibi ya da video tarzı bir yardım sayfası mevcut mu
Destek ve yardım bölümünde üyelik ve kurulum ile ilgili içerik paylaştım hocam. Video çekme planım var fakat henüz fırsat bulamadım onu da en kısa sürede yayınlarım inşallah.
Kurulum, üyelik, cihaz ekleme gibi sorularınızı buradan veya bu bölümde yeni konu açarak sormaktan çekinmeyin lütfen.

KAİHL

Teşekkürler

sworld

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ara 02, 2025, 05:40 ÖSEkran çözünürlüğü 1366x768 en yüksek oranda
Hocam bunu dener misiniz? Ekran çözünürlüğüne göre öğeler otomatik boyutlanıyor.

30L-4.zip indir

Hocam merhaba yeni versiyonu okulda da denediniz mi? MEB interneti bazı sitelere bağlanmada sıkıntı verebiliyor. Sıkıntı yoksa yayınlayayım diye düşündüm.

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ara 03, 2025, 05:32 ÖS

30L-4.zip indir

Hocam merhaba yeni versiyonu okulda da denediniz mi? MEB interneti bazı sitelere bağlanmada sıkıntı verebiliyor. Sıkıntı yoksa yayınlayayım diye düşündüm.

Bugün deneme imkanım olmadı. Öğrencileri geziye götürdüm. Yarın ilk işim denemek olacak.

sworld

Tamam hocam teşekkür ederim haber beklerim :)

kartal3x

Hocam şöyle bir sorun oluştu. Telefondan kullanıcı adı ve şifre ile  yönetim paneline girdiğimde yeni cihaz olarak algıladı. Diğer cihazınızdan onay verin diyor.

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ara 03, 2025, 08:59 ÖSHocam şöyle bir sorun oluştu. Telefondan kullanıcı adı ve şifre ile  yönetim paneline girdiğimde yeni cihaz olarak algıladı. Diğer cihazınızdan onay verin diyor.
Bunun olmasının nedeni çerezlerin silinmesi veya değişmesidir. Öyle görünüyor ki bu sorun sık sık yaşanacak. Bu sorunu çözmeye çalışacağım hocam olmadı başka yöntem bulurum.
Siz şimdi giriş yapamıyorsunuz öyle değil mi?

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ara 03, 2025, 09:11 ÖS
Alıntı yapılan: kartal3x - Ara 03, 2025, 08:59 ÖSHocam şöyle bir sorun oluştu. Telefondan kullanıcı adı ve şifre ile  yönetim paneline girdiğimde yeni cihaz olarak algıladı. Diğer cihazınızdan onay verin diyor.
Bunun olmasının nedeni çerezlerin silinmesi veya değişmesidir. Öyle görünüyor ki bu sorun sık sık yaşanacak. Bu sorunu çözmeye çalışacağım hocam olmadı başka yöntem bulurum.
Siz şimdi giriş yapamıyorsunuz öyle değil mi?

Evet yapamıyorum

sworld

Şimdi dener misiniz hocam

kartal3x

sworld

Alıntı yapılan: kartal3x - Ara 03, 2025, 09:23 ÖSMaalesef olmadı
Şimdi giriş yapabilmeniz lazım hocam. Tekrar dener misiniz?

kartal3x

Alıntı yapılan: sworld - Ara 03, 2025, 09:26 ÖS
Alıntı yapılan: kartal3x - Ara 03, 2025, 09:23 ÖSMaalesef olmadı
Şimdi giriş yapabilmeniz lazım hocam. Tekrar dener misiniz?
Şimdi oldu hocam

sworld

Güvenilir cihaz uygulamasını şimdilik askıya aldım hocam. Onu geliştirip tekrar aktif ederim inşallah.